Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 20.11.2023 г., понеделник

20 ноември 2023 15:59, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 438
Сливен

Четири позиции не достигнаха на сливналията Пресиян Въндев да намери място на финала на Световното първенство по скокове на батут в Бирмингам, възпитаникът на СК „Сините камъни“ зае 12-то място от 62 състезатели във възраст 13-14 г.

Левски (Карлово) победи в мач от XVIII кръг на Трета лига – Югоизток последния в класирането Сливен с 3:0.

Ученици от ПГЕЕ "Мария Кюри“ Сливен представиха два свои проекта в Националното състезание "Младежко Техническо Творчество“, който се проведе за 7-ма поредна година в Горна Оряховица.

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 23 сигнала за произшествия в дните от 17 до 20 ноември.

В Сливенска област предстои тестване на системата BG-ALERT за предупреждение на населението при извънредни ситуации и бедствия - той е насрочен за 21 ноември, вторник, във времето от 12:00 до 12:30 ч.

Началникът на Инфекциозно отделение към МБАЛ "Д-р Иван Селимински" д-р Милена Ченкова и нейният екип изразяват специална благодарност към кметство "Надежда". Киро Стоянов, Петя Банчева, Алиш Хрюстемов, Петър Борисов и Милена Ангелова са се отзовали на сигнал на медиците за издирването и намирането на родителите на дете, което е било на лечение в отделението.

Миналата седмица на работна среща с експерти и представители от Община Сливен, Регионално управление на образованието, Дирекция социално подпомагане, ОУ “Братя Миладинови“, ОУ „Юрий Гагарин“, НУ “Христо Ботев“, с. Чинтулово и здравни медиатори бяха обсъдени възможностите за осигуряване на безопасно и навременно придвижване на деца, живеещи със семействата си в отдалечени райони извън жилищните територии на Сливен, в частност територията на бившия свинекомплекс и района около жп прелеза до село Чинтулово, но обучаващи се в конкретните училища.