Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев се срещна с комисарите Владимир Демирев и Денчо Чомаков

20 ноември 2023 12:47, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 5 месеца, брой четения: 252
 Кметът Стефан Радев се срещна с комисарите Владимир Демирев и Денчо Чомаков

Теми, свързани с есенно-зимния отоплителен сезон и минимизирането на рисковете от пожари, обсъдиха на среща днес кметът Стефан Радев, комисар Денчо Чомаков - новият директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и неговият предшественик комисар Владимир Демирев. Те разговаряха още за съвместната дейност между институциите, приемствеността при предаване на управлението и въпроси, свързани с бъдещото преместване на пожарната в Сливен. Тримата са единодушни, че взаимодействието между двете институции до момента е на много високо ниво и увериха, че то ще продължи и занапред.

 

Това е първата среща на Стефан Радев с бившия и новия директор на пожарната в Сливен след встъпването му в длъжност като кмет за трети мандат. Той благодари на комисар Демирев за службата в името на гражданите и изрази подкрепата си за новия директор комисар Денчо Чомаков. Двамата комисари увериха, че добрите традиции в общата работа ще продължат и ще бъдат надграждани.

Снимки

 Кметът Стефан Радев се срещна с комисарите Владимир Демирев и Денчо Чомаков  Кметът Стефан Радев се срещна с комисарите Владимир Демирев и Денчо Чомаков