Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Атанас Атанасов с медал от Националното състезание „Пътен полицай на годината 2023”

20 ноември 2023 12:56, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 331
Атанас Атанасов с медал от Националното състезание „Пътен полицай на годината 2023”

Младши автоконтрольор Атанас Атанасов от сектор „Пътна полиция”-Сливен стана трети в дисциплина „Стрелба” на провелото се в края на миналата седмица в град Бургас състезание „Пътен полицай на годината 2023”.

Отборът на ОДМВР-Сливен бе воден от началника на сектор „Пътна полиция” главен инспектор Илия Николов. При много трудни метеорологични условия пътните полицаи Атанас Атанасов и Галин Господинов премериха сили с 28 отбора от столицата и страната. Отборите се състезаваха в дисциплините „Теоретична подготовка“, „Оказване на първа долекарска помощ – теория и практика“, „Стрелба“, „Майсторско управление на автомобил“, „Майсторско управление на мотоциклет“ и „Практичен изпит по оказване на първа долекарска помощ“.

Сливенските пътни полицаи демонстрираха майсторско управление на автомобил и мотоциклет, но съвсем малко не им достигна да заемат челни позиции.

„Пътен полицай на годината 2023” стана Марио Марков от отбора на ОДМВР-Габрово.

В индивидуалното класиране след него се наредиха Мартин Пасков от СДВР и Венцислав Свирецов от първия отбор на ОДМВР-Бургас.

Атанас Атанасов представи добре отбора в дисциплина „Стрелба” и стана трети. Наградите на победителите бяха връчени на тържествена церемония, на която присъстваха директорът на ГДНП гл. комисар Атанас Илков, началникът на „Пътна полиция“, ГДНП комисар Димитър Мичев, директорът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Емил Павлов, д-р Надежда Тодоровска от БЧК и Мария Лазарова от ДАБДП.

Снимки

Атанас Атанасов с медал от Националното състезание „Пътен полицай на годината 2023”Атанас Атанасов с медал от Националното състезание „Пътен полицай на годината 2023”Атанас Атанасов с медал от Националното състезание „Пътен полицай на годината 2023”Атанас Атанасов с медал от Националното състезание „Пътен полицай на годината 2023”