Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Предстоящо коледно тържество в Спортно училище

09 декември 2023 09:56, Мирена Стоянова (Спортно у-ще )
Излъчване: Спортно у-ще "Д. Рохов" преди 4 месеца, брой четения: 490
111

С настъпването на най-специалния месец в годината, месецът на малките и големи вълшебства, в очакване на коледната магия, ние, участниците в клубове по интереси в СУ "Димитър Рохов" Сливен , започнахме трескава подготовка за посрещане на светлината, добротата и споделеността.

Този декември сякаш си дадохме равносметка, че страниците на календара започват да се прелистват наобратно, а ние се връщаме по пътя назад, за да осъзнаем колко сме дали, колко сме имали, колко сме спечелили с това, че сме заедно, заедно в добро, заедно и в трудностите.

А ние, в нашето училище се обичаме и мечтаем за повече време заедно, повече време на споделеност, повече време, за да усетим магията на коледния дух.

Посвещаваме целият месец на надеждата и добруването. Вече украсихме класните стаи на любимото ни училище, така както го почувствахме. Малките ни коледни информатици започнаха да фантазират идеи, за да се включат в Коледния конкурс за направата на електронни картички – „Коледно вълшебство“. Групите в занимания по интереси изготвиха пък картички, които ще бъдат подредени в изложба и подарени на институциите в града ни. Подготвяме се и за коледното бдение „Ой, Коледо“. Ще импровизираме традиционния празничен календар, като ще посрещнем коледари на празника ни , за да орисаме светла и успешна година. Ще пеем, ще танцуваме, ще научим интересни коледни истории.

А Вас, учители, треньори и гости очакваме на 13.12.2023 г. в 12.30 часа с усмивки и добро настроение , в стола на нашето училище, за да споделим, за да помечтаем, за да сбъднем доброто, за да наситим новото начало с надежда.