Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 18.01.2024 г.

18 януари 2024 09:49, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 3 месеца, брой четения: 307
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 17.01.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 18.01.2024 Г.

 

Сливен: Криминалисти на РУ-Сливен са разкрили кражба на старинни предмети от частен дом. Кражбата е заявена на 16 януари от мъж на 61 години. След проведените издирвателни и процесуално-следствени действия още същия ден извършителят е установен-криминално проявен мъж на 22 години от град Сливен. Той е задържан и отведен в РУ-Сливен. Направил е самопризнания и доброволно е предал част от откраднатите вещи. Работата по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

 

Служители на участък „Петолъчка“ са задържали 22-годишен мъж за грабеж. На 17 януари в село Тополчане, след като е използвал сила, е отнел от майка си парична сума в размер на 40 лева. Задържан е за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Намерен е лек автомобил „Ситроен Берлинго“, обявен за издирване на 17 януари. Превозното средство е било паркирано в близост до заведение в сливенския квартал „Дружба“. При предприетите незабавни действия от служители на сектор „Криминална полиция“ към РУ-Сливен автомобилът е намелен изоставен в местността Барутни погреби край град Сливен. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

 

Криминалисти от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ работят по кражба на дебитна карта. Заявлението е подадено на 17 януари. От картата неправомерно е изтеглена парична сума в размер на 600 лева. По случая се извършват процесуално-следствени действия. Образуван е досъдебно производство.

 

Нова Загора: Служители на РУ-Нова Загора са задържали 51-годишен мъж за домашно насилие. Сигналът е получен на 17 януари в 23,40 часа. Към адреса незабавно е изпратен полицейски екип. Служители са установили, че 51-годишният мъж, в явно нетрезво състояние, е нанесъл побой на съпругата се и 13-годишната си дъщеря. Той е отведен в РУ-Нова Загора и задържан за 24 часа. На жената е предложена правна помощ. По случая е образувано досъдебно производство.