Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ДЕНЯТ НА ЛЕВСКИ В СЛЕДОБЕДНИТЕ ЗАНИМАНИЯ ЦОУД 1-ви и 2-ри клас

19 февруари 2024 20:24, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 2 месеца, брой четения: 385
ДЕНЯТ НА ЛЕВСКИ В СЛЕДОБЕДНИТЕ ЗАНИМАНИЯ ЦОУД 1-ви и 2-ри клас

Групата за ЦОУД започна с презентация, в която учителят Марияна Добрева представи живота и делото на Васил Левски - великият български революционер и национален герой. Учениците бяха внимателни слушатели, които се потопиха в историята на Левски и неговата неоспорима роля за освобождението на българския народ от османско владичество.

След изслушването на презентацията те преминаха към изработването на табло, което да отрази техните усещания и мисли за Левски и неговата борба, използвайки различни материали като картон, бои и други.

Таблото представляваше портрет на Васил Левски, заобиколен от символи на свободата и борбата - като българското знаме и оръжие.

Този опит не само насърчи учениците да се запознаят по-добре с националната история и култура, но и ги вдъхнови да се ангажират активно в зачитането и продължаването на нашите национални традиции и ценности.

ЦОУД групата с учителя си Марияна Добрева дадоха пример за това как образованието може да бъде обогатено чрез креативност и ангажираност, предавайки важни уроци за историята и духа на българския народ.

Снимки

ДЕНЯТ НА ЛЕВСКИ В СЛЕДОБЕДНИТЕ ЗАНИМАНИЯ ЦОУД 1-ви и 2-ри клас ДЕНЯТ НА ЛЕВСКИ В СЛЕДОБЕДНИТЕ ЗАНИМАНИЯ ЦОУД 1-ви и 2-ри клас ДЕНЯТ НА ЛЕВСКИ В СЛЕДОБЕДНИТЕ ЗАНИМАНИЯ ЦОУД 1-ви и 2-ри клас