Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Първи стъпки във вълшебния свят на книгите: Директорът на ОУ „Панайот Хитов“ подари приказки на първокласниците"

19 февруари 2024 20:27, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 2 месеца, брой четения: 397
Първи стъпки във вълшебния свят на книгите: Директорът на ОУ „Панайот Хитов“ подари приказки на първокласниците"

На 19.02.2024 г директорът на ОУ „ Панайот Хитов“ г-н Мартин Маринов реши да подари на учениците от първи клас нещо особено - разказ за великия революционер Васил Левски. С усмивка на лицето си, той влезе в класната им стая, където всички седнаха, готoви за вълнуващо пътешествие из българската история.

"Той насърчаваше хората да мечтаят за по-добро бъдеще и да работят заедно за постигането на своите цели, оставяйки им важно послание - да се борят за това, в което вярват! Подарявам ви книжки, защото вярвам , че те са ключът към знанието"

Така г-н Маринов разшири хоризонта на учениците от първи клас, подарявайки им книжки и мотивирайки ги да се потопят във вълнуващия свят на знанието, точно както Васил Левски вдъхновяваше хората с идеите си за свобода и образование.

Снимки

Първи стъпки във вълшебния свят на книгите: Директорът на ОУ „Панайот Хитов“ подари приказки на първокласниците"Първи стъпки във вълшебния свят на книгите: Директорът на ОУ „Панайот Хитов“ подари приказки на първокласниците"Първи стъпки във вълшебния свят на книгите: Директорът на ОУ „Панайот Хитов“ подари приказки на първокласниците"