Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ОУ „ПАНАЙОТ ХИТОВ“ Е ПЪРВОТО В СЛИВЕН GOOGLE РЕФЕРЕНТНО УЧИЛИЩЕ

19 февруари 2024 20:30, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 2 месеца, брой четения: 422
ОУ „ПАНАЙОТ ХИТОВ“ Е ПЪРВОТО В СЛИВЕН GOOGLE РЕФЕРЕНТНО УЧИЛИЩЕ

Горди сме да споделим, че нашето малко училище ОУ “Панайот Хитов“ се нарежда сред големите европейски училища , като Google референтно училище.

Първото Google референтно училище в град Сливен и сред първите в страната.

В ОУ “Панайот Хитов“ , учители и ученици взаимодействат чрез модела 1.1, който насърчава интегрирано обучение, адаптирано към индивидуалните нужди на всеки ученик. Този модел подкрепя активно участие, личностен растеж и изграждане на креативно мислене.

Ние сме част от Google Референтната мрежа, използвайки иновативни технологии, за да обогатим образователния процес. Нашите учители използват Google Workspace за образование и други инструменти, за да създадат вдъхновяващи и интерактивни уроци.

Съчетаваме богатите традиции на едно училище със 180 годишна история със съвременните изисквания на образованието, предоставяйки на учениците не само знания, но и умения, необходими за успешното им справяне с предизвикателствата на бъдещето. Наша мисия е да учим учениците как да използват технологиите по правилен и сигурен начин, в една сигурна среда, за да се развиват и успешно да се справят с предизвикателствата на съвременната бързо развиваща се дигитална епоха.

Снимки

ОУ „ПАНАЙОТ ХИТОВ“ Е ПЪРВОТО В СЛИВЕН GOOGLE РЕФЕРЕНТНО УЧИЛИЩЕОУ „ПАНАЙОТ ХИТОВ“ Е ПЪРВОТО В СЛИВЕН GOOGLE РЕФЕРЕНТНО УЧИЛИЩЕОУ „ПАНАЙОТ ХИТОВ“ Е ПЪРВОТО В СЛИВЕН GOOGLE РЕФЕРЕНТНО УЧИЛИЩЕОУ „ПАНАЙОТ ХИТОВ“ Е ПЪРВОТО В СЛИВЕН GOOGLE РЕФЕРЕНТНО УЧИЛИЩЕ