Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 14.03.2024 г., четвъртък

14 март 2024 15:50, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 328
Сливен

Проекти на сливенски училища бяха одобрени по Програмата на Министерството на образованието и науката за изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски ясли, детски градини и училища 2024 – 2027 г.

В Сливен от 29 март до 1 април ще се проведе единадесета поредна кампания по безплатна кастрация на домашни дворни кучета и котки.

Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), съвместно с фондация „Инициатива съпричастност”, на 12 и 13 март проведе в Сливен превантивни дейности, насочени към лица със специални потребности и техните родители.

Кметът Стефан Радев изпрати съболезнователен адрес до Светия синод на Българската православна църква по повод кончината на Патриарх Неофит.

Кметът Стефан Радев посрещна вчера в Общината новия командир на Многонационалната бойна група на учебен полигон „Ново село“ полковник Мариано Скандура.

Община Сливен и „БалБок Инженеринг“ АД организират на 19 март пролетна кампания за безвъзмездно приемане на опасни отпадъци от домакинствата.

През последното денонощие в Сливенско не са регистрирани заразени с коронавирусна инфекция.

Още четири дни можете да разгледате в галерия „Май“ изложбата с картини на ученици от Основно училище „Панайот Хитов“ в Сливен.