Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен ремонтира читалището в Гергевец

15 март 2024 08:05, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 месец, брой четения: 213
Remont

Приключиха дейностите по вътрешния ремонт на Народно читалище „Надежда 1929“ в сливенското село Гергевец. За това съобщиха от Дирекция „Общинска инфраструктура“. Това е поредният обект в населените места, които Община Сливен ремонтира.

Двуетажната сграда разполага с голяма зала, където бе положена настилка от гранитогрес, бяха сменени дървените прозорци и порталните дървени врати, а стените и таваните бяха наново боядисани.

Дейностите в малката зала на читалището включваха облицовки с гипсокартон по стените, монтаж на нова ел. инсталация с осветителни тела и боядисване.

На втория етаж бе ремонтирано хранилището, където бяха сменени два прозореца и една врата, стените бяха измазани и боядисани, беше положена и нова подова настилка – балатум. Обектът разполага и с нов санитарен възел.

„Радвам се, че успяхме да внесем комфорт и да създадем по-приветлива среда в още едно място на българския дух, традиции и културно средище“. Това заяви кметът Стефан Радев в отговор на изразената към общинското ръководство благодарност от страна на местни жители, посетители и самодейци към ремонтираното читалище.

 

Снимки

RemontRemontRemontRemont_predyRemont_predyRemont_predy