Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 27.03.2024 г.

27 март 2024 09:35, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 251
ОДМВР-Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 26.03.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 27.03.2024 Г.

 

Сливен: Притежание на наркотици са установили полицейски служители от участък „Петолъчка“ при нощния обход в малките населени места на община Сливен. В 01,00 часа на 27 март е извършена проверка на лек автомобил „Алфа Ромео“. В автомобила е открита и иззета опаковка, съдържаща вещество, което при полевия тест за наркотици е реагирало положително. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Котел: Неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа е установено в частен имот в село Градец. Проверката е извършена от служители на РУ-Котел и EVN КЕЦ. Образувано е досъдебно производство.

--------------------------

 

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР-Сливен са съставени 105 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП и КЗ.

 

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 36 сигнала от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране и други. Съставени са 11 протокола за предупреждение.

 

Направени са 115 проби за употреба на алкохол и 3 за наркотици-не са констатирани положителни резултати.

 

Служители на РУ-Твърдица са провели беседи на тема пътна безопасност с ученици от училище „Неофит Рилски“ и детска градина „Щастливо детство“ в град Твърдица.

 

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екип на РСПБЗН-Котел е ликвидирал пожар, без да причини преки щети, възникнал от запалени отпадъци в землището на село Градец. Сигналът е получен в 18,18 часа на 26 март.