Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Габриела Михайлова стана шампионка в три турнира

24 юли 2012 15:19, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 11 години, брой четения: 2362
Габриела Михайлова

Младата тенисистка Габриела Михайлова представи успешно този месец Тенис-академия "Спорт палас"-Сливен и своя треньор Христоско Атанасов като стана шампионка на поединично в три турнира, провели се в Свиленград, Хасково и София. Участието й в тях бе реализирано с подкрепата на ГЕРБ-Сливен.

Габриела спечели титлата при девойките на Международния турнир по тенис до 16 години от най-високата първа категория на кортовете на ТК „Дема” в София, провел се от 15 до 21 юли. На финала Габриела се наложи над сънародничката си Петя Аршинкова с 6:2, 7:5. На турнира в Свиленград, който се проведе от 2 до 6 юли, тя зае първото място на сингъл и в игрите по двойки с Даниела Кабакова. На състезанието в Хасково – от 8 до 15 юли, също се нареди първа на сингъл и първо място при двойките.

Младата надежда в тениса ще участва в Европейско отборно първенство по тенис до 16 г. в Чехия от 31 юли до 4 август. Габриела Михайлова тренира от 7-годишна. Има амбиции да продължава упорито с тренировките и да се развива в спорта. Най-голямата й цел е да участва в турнири от Големия шлем. Надява се на добро представяне на българския отбор в Чехия.