Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Народният представител от ГЕРБ Десислава Танева присъства на тържествената сесия на ОС-Сливен

25 октомври 2012 11:42, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 11 години, брой четения: 1684
Десислава Танева

Народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен Десислава Танева присъства на тържественото заседание на Общинския съвет по повод празника на града – Димитровден. От трибуната на местния парламент депутатът отправи пожелания за здраве към всички жители на Сливен и призова общинския съвет към разбирателство в името на обществения интерес.

„Искам чистосърдечно да честитя празника на всички. Ще ми се след година, когато вляза в тази зала, да видя повече настроение. Пожелавам да се обединим около обществения интерес в името на всички в нашия град, които го обичат и искат да живеят тук. Нека не изостряме отношенията помежду си, нека надмогнем личното си его, защото в консенсуса, разбирателството и отстъпките, е разковничето на това да се случват добри неща. На общинския съвет и съветниците пожелавам да осъзнаят чисто човешки отговорността си за това, че Сливен и неговото развитие зависи първо от тях и после от администрацията и изпълнителната власт. Нека първо мислим за нашия град и на всеки празник да празнуваме не защото е празник заради календара, а за това, че сме заедно и живеем в нашия красив град Сливен. Честит празник!”, каза в своето обръщение Десислава Танева.

Слово за празника произнесоха още Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий, областният управител Марин Кавръков и кметът на общината Кольо Милев.

На тържественото заседание бяха отличени със званието „почетен гражданин на Сливен” за тази година музикантът Георги Калайджиев, оперната певица Татяна Шиварова, отец Янко Георгиев - предстоятел на храм „Света Богородица" и футболистът Николай Арабов. Посмъртно със званието бяха удостоени художникът Йордан Парушев и Александър Касиянов – радиоводещ и музикант.

Снимки

---------------------------