» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

„Дни на България в Ленинградска област” ще се проведат от 1 до 6 август 2009 година.

19 June 2009 13:09,
Emission of: District Sliven 14 years ago, number of readings: 1718

„Дни на България в Ленинградска област” ще се проведат от 1 до 6 август 2009 година. Форумът е мероприятие, което се осъществява по инициатива на Центъра на промишлеността на Република България /ЦПРБ/ в Москва към Министерството на икономиката и енергетиката в рамките на годината на България в Русия.

Предварителната програма предвижда провеждането на кръгли маси на тема „Чуждите инвестиции в България” и „България като туристическо направление”. Предстоят множество фирмени презентации, както и презентация на юбилеен пакет „25 години ЦПРБ в Москва”. С интерес се очаква провеждането и на кулинарен мастер-клас.

Желаещите от област Сливен да се включат в „Дни на България в Ленинградска област”, могат да участват с инвестиционен проект, актуален туристически пакет, доклад, изказване, прецентазия или постер. Заявката за участие трябва да бъде попълнена и изпратена до 25 юни 2009 година.

За допълнителна информация, желаещите за участие могат да се обръщат на адрес ppeykovska@cprb.ru, както и към сайта www.cprb.ru

„Дни на България в Ленинградска област” се организират съвместно със Съюза на индустриалците и предприемачите на Ленинградска област.

Приложение: Заявка за участие

Files