Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Марин Кавръков се срещна с еврокомисар Кристалина Георгиева в Брюксел

18 февруари 2013 14:11,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 1118
Брюксел

В периода 13 – 15 февруари 2013 година в Брюксел се състоя организирано посещение на областните управители от цялата страна. В програмата на тридневното работно посещение бяха включени темите за бъдещето на европейската интеграция, икономическото управление на Европейския съюз, кохезионната политика, преговорите за следващата финансова рамка 2014 – 2020, ролята на регионите за развитието на ЕС.

На 13 февруари се проведе работна среща-дискусия с еврокомисар Кристалина Георгиева в сградата на Европейската комисия. Областният управител на Сливен Марин Кавръков подари на г-жа Георгиева реплика на йерусалимия от името на областните управители. Оригиналът на йерусалимията се намира в галерията в Сливен, а в края на миналата година участва на изложба в Москва, посветена на сливенските икони.

Областните управители взеха участие в няколко дискусии по програма с акцент върху Европейски социален фонд, Европейският семестър и относно работата на Европейската комисия. Делегацията посети Европейския парламент и Комитета на регионите, с което приключи работната визита на българските губернатори в европейската столица.

Снимки

Брюксел