Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Открит урок по физика и астрономия в 7"Б" клас

18 февруари 2013 17:45, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 11 години, брой четения: 3450
Гостите

Урок на тема: Звук и слух, подтема: Как влияе шумът и силните звуци на здравето на човека и най-вече на децата и младите хора? се проведе на 18.02.2013г. от 12.45 часа в 7"Б" клас.

Урокът бе подготвен и проведен от г-жа Стаева по плана на РИО-Сливен, мярката: Осигуряване на по-голяма практическа приложимост на обучението и ориентирането му към конкретни резултати с дейност 3 към нея-Развиване на дискусионни форми на обучение, симулации, ролеви игри.

Присъстваха учители от Сливен и областта, старшият експерт по природни науки и екология, г-жа Маринова, г-жа Христова-директор на училището, г-жа Урумова, помощник директор и учители от училището:г-жа Кирова, г-жа Славова, г-жа Льолева, г-жа Р.Добрева, г-жа Стоянова.

Двата отбора:"Тишина и мир" и " Шум и хаос", представиха проучванията и тезите си чрез Power Point презентации и спориха по темата, като включиха в спора си и останалите ученици и гостите.

Снимки

Отбор"Тишина и мир"Отбор"Шум и хаос"Водещата Въвеждащата сценкаВъвеждащата сценкаПредставянетоРаздаване на листовкитеВъпросите и представянетоПредставянето