Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител за честни и прозрачни избори

20 март 2013 13:32,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 980
Марин Кавръков

Уважаеми граждани на област Сливен,

завчера поканих представителите на парламентарно представените партии и коалиции, както и партиите, представени в европейския парламент, на консултации по формирането на състава на Районната избирателна комисия в Сливен за предсрочните парламентарни избори на 12 май.

Някои политически лидери на партии в България, а може би и някои граждани считат, че областните управители могат да манипулират или да повлияят върху резултатите от вашия вот. За да няма никакво съмнение към моята работа от ваша страна, каня представителите на всички партии, които по закон не би следвало да участват в консултациите, а имат желание да участват в изборите, да дойдат в Областна администрация Сливен на 22 март.

Отправям своята покана и към всички местни медии и представителите на централните медии в Сливен да присъстват на консултациите, ако имат възможност и интерес.

Нека да се смятат за поканени и всички представители на неправителствения сектор, които имат интерес от провеждането на честни и прозрачни избори.

Обръщам внимание на всички, които ще уважат и приемат поканата ми, че на консултациите те ще имат право и възможност да гледат, да слушат, да си водят бележки, както и да правят видео заснемане и аудио записи, но по закон нямат право да участват в разискванията. В този смисъл очаквам от всички културно, толерантно и цивилизовано отношение.

Добре дошли на 22 март 2013 год. от 10 часа в конферентната зала на Областна администрация Сливен.

 

Областен управител на област Сливен

Марин Кавръков