Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Какво се плаща за органите на централната и местната власт в Сливен

20 март 2013 13:34,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 1030
Областна администрация

В Областна администрация Сливен постъпи писмо от Министерски съвет с решение, с което са утвърдени представителните разходи на областния управител на област Сливен в размер на 3 хиляди лева за цялата година, което се равнява на 250 лв. на месец. Това са разходите, които областният управител има право да извършва, свързани с участието му в представителни мероприятия, като национални и местни празници, тържествени концерти, изложби, обществени и други културни събития от календара на областта. Включени са и разходите за официални обеди и вечери, закуски, кафета, минерална вода и безалкохолни напитки, венци и цветя.

За първи път публикуваме тази информация, за да е ясно на обществеността какво плащат данъкоплатците, когато областният управител изпълнява своите представителни функции.

В същото време на общинския съвет в Сливен е предложено да гласува бюджет, който включва представителни разходи на кмета на общината в размер на 30 хиляди лева и на общинския съвет – 25 хиляди лева за издръжка.