Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Зам. министърът на образованието Екатерина Виткова и областният управител Христина Чолакова, заедно с областния координатор на НДСВ Петър

04 април 2008 13:16,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1331

Те се запознаха с проблемите на дома и връчиха дарение за 20-те деца, включващо лакомства, комплекти за рисуване и развлекателни игри. След това посетиха Дома за деца, лишени от родителски грижи в същото село. Там г-жа Чолакова подари на възпитаниците спортни и ученически принадлежности.

Посещенията бяха част от инициативите, с които партия НДСВ отбелязва годишнината от основаването си. След обяд гостите бяха в Твърдица за връчването на парично дарение на абитуриента от СОУ „Н. Рилски" Мирослав Башалов, който е пълен сирак. На срещата, състояла се в ресторант „Бялата къща", присъстваха и съучениците на Мирослав.

По случай годишнината на НДСВ в 17,30 часа ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър в Сливен, като ще присъства и депутатът от НДСВ Коста Цонев. От 18.00 часа в залата на НТС ще се проведе отчетно-изборното събрание на ПП на НДСВ.