» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Зам. министърът на образованието Екатерина Виткова и областният управител Христина Чолакова, заедно с областния координатор на НДСВ Петър

04 April 2008 13:16,
Emission of: District Sliven 16 years ago, number of readings: 1353

Те се запознаха с проблемите на дома и връчиха дарение за 20-те деца, включващо лакомства, комплекти за рисуване и развлекателни игри. След това посетиха Дома за деца, лишени от родителски грижи в същото село. Там г-жа Чолакова подари на възпитаниците спортни и ученически принадлежности.

Посещенията бяха част от инициативите, с които партия НДСВ отбелязва годишнината от основаването си. След обяд гостите бяха в Твърдица за връчването на парично дарение на абитуриента от СОУ „Н. Рилски" Мирослав Башалов, който е пълен сирак. На срещата, състояла се в ресторант „Бялата къща", присъстваха и съучениците на Мирослав.

По случай годишнината на НДСВ в 17,30 часа ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър в Сливен, като ще присъства и депутатът от НДСВ Коста Цонев. От 18.00 часа в залата на НТС ще се проведе отчетно-изборното събрание на ПП на НДСВ.