Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Огнян Арабаджиев е новият заместник областен управител на област Сливен

19 юли 2013 10:44,
Излъчване: Област Сливен преди 10 години, брой четения: 1029
снимка

На 19.07.2013 г. областният управител Корнелий Желязков представи пред служителите на областна администрация Сливен своя заместник. Огнян Георгиев Арабаджиев е назначен със заповед №КВ-341 от 17.07.2013 г. на министър-председателя Пламен Орешарски.

Досегашните заместник областни управители Христо Карабекиров и Пейчо Пейчев са освободени съответно със заповед №КВ-339/17.07.2013 г. и заповед №КВ-340/17.07.2013 г. на министър-председателя.

Огнян Арабаджиев е роден на 26.01.1962 г. в гр. Нова Загора. Завършил е висшето си образование във ВСИ - гр. Пловдив със специалност „Инженер-агроном“. Към момента на назначаването си за заместник областен управител на област Сливен, е работил като изпълнителен директор на „Строймех“ АД – Пловдив. Дружеството извършва услуги със строителни машини и уникална техника. Преди това г-н Арабаджиев е бил управител на „Инмат“ ООД – гр. Раднево, която се занимава с добив и преработка на инертни материали, строителство и ремонт на пътища. Бил е и изпълнителен директор на „Напредък – Пътнически превози“ АД – гр. Нова Загора, с предмет на дейност автобусни превози в страната и чужбина. Работил е като управител на „Астра – КОМ“ ООД – гр. Нова Загора, занимаваща се с търговия на резервни части за селскостопански машини, изкупуване на селскостопанска продукция и доставка на препарати за растителна защита.

Ресорите, за които ще отговаря г-н Арабаджиев, са:

- Бюджет и финанси;

- Местно самоуправление, законосъобразност на актовете и действията на органите на местното самоуправление и местната администрация, контрол по изпълнението на административните актове;

- Транспорт, съобщения и благоустройствени дейности;

- Енергетика и енергийни ресурси;

- Териториално и селищно устройство, регионално развитие и евроинтеграция;

- Земеделие и гори;

- Опазване и защита на държавната собственост на територията на областта.

Снимки

снимка