» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Днес, 24 август 2009г., преди обяд, областният управител Марин Кавръков проведе първата си оперативка...

24 August 2009 15:11,
Emission of: District Sliven 14 years ago, number of readings: 1272

Днес, 24 август 2009г., преди обяд, областният управител Марин Кавръков проведе първата си оперативка, на която присъстваха главният секретар Кирил Аврамов и директорите на дирекции в Областна администрация-Сливен.

По време на оперативката областният управител постави изискване към ръководния състав всички доклади и отчети, постъпващи при него, да съдържат информация по схемата „четирите „К” на Кавръков”- Кога? Къде? Какво? и Кой?. От своя страна Мариана Иванова- директор на дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността”, и Гергана Джамбазова- директор на дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост", ще изискват от подчинените си изходящата и водената в администрацията документация да отговаря на същото изискване.

С цел по-бързо и точно ориентиране и насочване на входящата кореспонденция в Областна администрация-Сливен, областният управител Марин Кавръков ще бъде благодарен на всички, пишещи до администрацията и изискващи услуги от нея, да изразяват исканията си, основавайки се на същата схема „Кога? Къде? Какво? и Кой?”.