Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

В рамките на Правителствената програма за честването на Годината на България в Русия се предвижда...

31 август 2009 12:39,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1269

В рамките на Правителствената програма за честването на Годината на България в Русия се предвижда организирането на българска делова мисия в Самарска област в градовете Самара и Толиати. Това се съобщава в писмо до областния управител на област Сливен Марин Кавръков от Центъра на промишлеността на Република България в Москва към Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

Българската делова мисия ще се проведе от 5 до 9 октомври в градовете Самара и Толиати по време на VIII-то международно специализирано изложение „Промишлен салон 2009”, III-то международно специализирано изложение „Автопром. Автокомпоненти” и XVII- то международно туристическо изложение „СамараТурЕкспо. Есен-2009”.

Предварителната програма предвижда следните инициативи: организиране на българска бизнес- делегация в Самарска област, провеждане на бизнес-форум на тема „България-Русия-условия за инвестиции и сътрудничество”. Форматът на форума предвижда участие с доклади и презентации по четири теми- „Възможности за инвестиции в България с представяне на икономическия потенциал на страната, индустриалните зони в България”, България –привлекателна целогодишна туристическа дестинация”, „Условия за бизнес в България –нормативни, данъчни, административни и други”, „Институционални и фирмени презентации”.

Предвидено е също организиране на национални информационни щандове на международните изложения, както и провеждането на съпътстващи културни мероприятия като фотоизложба „Красотите на България” и документална изложба „България в документалното наследство на Самарския областен архив”.

Заявки за участие във форума на заинтересовани от област Сливен фирми се изпращат до 1 септември 2009г. на имейл info@cprb.ru. Повече подробности за условията за участие можете да намерите на сайта на Центъра на промишлеността на република България в Москва www.cprb.ru.