Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител поздрави абсолвентите от Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите

23 октомври 2013 15:37,
Излъчване: Област Сливен преди 10 години, брой четения: 763
Снимка 1

На 23.10.2013 г. в зала „Зора” се състоя церемония по връчването на дипломите на 150-те абсолвенти от випуск 2013 г. на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите (ВУАРР) - Пловдив. Петима от тях завършват със златен медал, един със сребърен, три са бронзовите медали за отличен успех.

Студентите бяха поздравени от проф. Димитър Димитров – ректор на ВУАРР, доц. д-р Васко Василев - заместник-ректор, Корнелий Желязков – областен управител на област Сливен и Кольо Милев - кмет на община Сливен.

В обръщението си към абсолвентите г-н Желязков пое ангажимента държавното управление да предоставя все по-добри условия за реализация в сферите на стопанското управление и на администрацията.

В Сливен Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите работи в сътрудничество с двата частни професионални колежа по мениджмънт и икономика. То е създадено през 1999 г. и в него се обучават 6800 студенти. Основната база на учебното заведение е в Пловдив, изградени са акредитирани филиали в Русе и Велико Търново. Обучават се студенти в образователно-квалификационни степени „Бакалавър“ и „Магистър“ по специалностите: управление, туризъм, икономика, развитие на регионите и общините, агробизнес, финанси, счетоводство, маркетинг и реклама, управление на информационните системи и др.

Снимки

Снимка 2