» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител поздрави абсолвентите от Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите

23 October 2013 15:37,
Emission of: District Sliven 10 years ago, number of readings: 770
Снимка 1

На 23.10.2013 г. в зала „Зора” се състоя церемония по връчването на дипломите на 150-те абсолвенти от випуск 2013 г. на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите (ВУАРР) - Пловдив. Петима от тях завършват със златен медал, един със сребърен, три са бронзовите медали за отличен успех.

Студентите бяха поздравени от проф. Димитър Димитров – ректор на ВУАРР, доц. д-р Васко Василев - заместник-ректор, Корнелий Желязков – областен управител на област Сливен и Кольо Милев - кмет на община Сливен.

В обръщението си към абсолвентите г-н Желязков пое ангажимента държавното управление да предоставя все по-добри условия за реализация в сферите на стопанското управление и на администрацията.

В Сливен Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите работи в сътрудничество с двата частни професионални колежа по мениджмънт и икономика. То е създадено през 1999 г. и в него се обучават 6800 студенти. Основната база на учебното заведение е в Пловдив, изградени са акредитирани филиали в Русе и Велико Търново. Обучават се студенти в образователно-квалификационни степени „Бакалавър“ и „Магистър“ по специалностите: управление, туризъм, икономика, развитие на регионите и общините, агробизнес, финанси, счетоводство, маркетинг и реклама, управление на информационните системи и др.

Photos

Снимка 2