» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Германска неправителствена организация търси партньори по програма „Младежта в действие”

11 September 2009 11:55,
Emission of: District Sliven 14 years ago, number of readings: 1323

Неправителствената организация AWO (Arbeiterwohlfahrt), регион Märkische (Меркише - средна Германия), която предоставя услуги за млади мигранти, планира да разработи европейски проект по програма „Младежта в действие” – Обява за набиране на предложения 2009 - EACEA/12/09, Мярка 4.4 – Проекти, насърчаващи творчеството и иновациите в младежкия сектор. Крайният срок е 30 септември 2009 г. Повече информация за мярката може да намерите на:

http://eacea.ec.europa.eu/youth/funding/2009/call_action_4_4_en.php

AWO търси 2 или 3 допълнителни партньора за този проект, които да са неправителствени организации с минимум двегодишен опит в младежкия сектор. Те трябва да работят предимно с млади хора с увреждания и да имат интерес към участието в проект за Е-включване на млади хора с увреждания от Европа. Основната идея на проекта е подпомагането на медийни компетенции чрез електронно обучение, работа в мрежа и творческа комуникация, създаване на уеб-общност и образователна компютърна игра.

Неправителствените организации, които проявяват интерес за участие, трябва да се свържат възможно най-бързо с г-жа Valesca Grönich, Tel: ++49-2331-1279603, E-Mail: jmd@awo-ha-mk.de.