» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Дейности на клубовете по проект УСПЕХ

01 February 2014 10:51, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 10 years ago, number of readings: 2744
Разходка из Сливен

Продължават работата си всички клубове работещи по проект УСПЕХ. Проведоха се първите представителни изяви на някои от тях.

Петокласниците от клуб "Историята на моя град"и госпожа Славова събират информация за бита на предците ни, като правят разходките си из малките калдъдръмени улички на Сливен. На представителната си изява разказаха какво са научили и показаха снимки и филм на съучениците си и гостите.

Участниците от клуб "Моделирам и уча" показаха част от своите творения на изложба. Работата за изработване на картички и рисунки чрез различни техники: оригами, киригами, квилинг, рисуване с цветен пясък е интересна за тях и им доставя удоволствие, както и занятията на открито. Гостите и участниците от клуб "Млад журналист" с интерес разгледаха част от творенията им.

Photos

Да почувстваме духа на старото времеДа разкажем какво видяхме..Красив е нашия град..Елате с нас при следващата ни разходка и посещениеДоволни смеУСПЕХНашите сурвачки и новогодишни картичкиМоделираме заедно...Нашите творенияРаботата на клуб "Моделирам и уча"Работен моментКолажГорди с работата ..ИзложбаСръчните момичета