» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Златното момиче на България Станка Златева гостува на ХГ „ Дамян Дамянов”- Сливен по покана на клуб „ Радио-телевизионна журналистика”

10 April 2014 15:17,
Emission of: Humanitarian School 10 years ago, number of readings: 2626
Станка Златева

„Продължавам с тренировките. Следващата цел е Световното първенство през септември”. Това обяви пред препълнената зала на Мултимедийния кабинет на гимназията неколкократната световна, европейска шампионка и олимпийска медалистка Станка Златева. Тя отдели от малкото си свободно време, за да изпълни обещанието си, дадено на клуб „Радио-телевизионна журналистика” по проект УСПEХ да им гостува. Младите журналисти зададоха въпроси и джентълменски предоставиха възможност и другите да попитат Златното момиче на България. „Трябва да сте упорити и да следвате желанията си”, заяви Станка Златева пред учениците на Хуманитарната гимназия. След срещата всички се скупчиха около нея, а тя раздаде безброй автографи и се снима с много от възпитаниците на гимназията.

 

Всички ние пожелаваме на Станка Златева успехи и в бъдеще и й стискаме палци от сърце.!!!

Добринка Иванова

Photos

Станка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка Златева