» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Панорама на образованието

24 April 2014 16:29, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 10 years ago, number of readings: 2076
Панорама на образованието

В откриването на панорама на образованието взеха участие третокласници от ОУ”Елисавета Багряна”, които представиха композицията „Моя страна, моя България”.

Профилирани и професионални гимназии от Сливен се представиха на 23 април във фоайето на Драматичен театър „Стефан Киров” в „Панорама на образованието“ 2014. Целта на събитието е да ориентира седмокласниците в избора им за бъдещо обучение и развитие. Панорамата бе открита от началника на РИО - Сливен Александър Борисов. Организатор на събитието е Центърът за кариерно ориентиране на Регионалния инспекторат по образованието – Сливен. Панорамата продължава и на 24 април.

Всяко училище представи информация за специалностите, които се изучават в него, начините за кандидатстване и условията и изискванията, на които трябва да отговарят кандидатстващите ученици.

Гости на събитието бяха още заместник-министърът на образованието и науката Атанаска Тенева, народният представител Деян Дечев, заместник-областният управител на област Сливен Неджми Осман Ахмед, директори на училища, родители и ученици.

Photos

Панорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованието