Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Проект "Успех"

22 май 2014 16:40, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 9 години, брой четения: 2554
Панорама на клубовете

На 20.05.2014 г. в XII ОУ „Ел. Багряна” се проведе Панорама на клубовете участващи в проект „Успех”. Ученици и ръководители подредиха красива изложба, която бе разгледана с интерес от родители, учители и гости.

С извънкласните дейности се развиват творческите способности и талантите на учениците, осмисля се по-добре престоят им в училище. Тук се предлагат секции, ателиета и клубове по интереси в областта на природоматематическите и хуманитарни науки, здравното образование и здравословния начин на живот. В извънкласните и извънучилищни дейности са включени 225 ученици в 20 групи. Ангажирането на въображението, способностите и интересите на децата съдейства за тяхното интелектуално, физическо и личностно развитие. Така нашето училище се превръща в желана територия на ученика.

Снимки

Панорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубовете