» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Проект "Успех"

22 May 2014 16:40, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 9 years ago, number of readings: 2552
Панорама на клубовете

На 20.05.2014 г. в XII ОУ „Ел. Багряна” се проведе Панорама на клубовете участващи в проект „Успех”. Ученици и ръководители подредиха красива изложба, която бе разгледана с интерес от родители, учители и гости.

С извънкласните дейности се развиват творческите способности и талантите на учениците, осмисля се по-добре престоят им в училище. Тук се предлагат секции, ателиета и клубове по интереси в областта на природоматематическите и хуманитарни науки, здравното образование и здравословния начин на живот. В извънкласните и извънучилищни дейности са включени 225 ученици в 20 групи. Ангажирането на въображението, способностите и интересите на децата съдейства за тяхното интелектуално, физическо и личностно развитие. Така нашето училище се превръща в желана територия на ученика.

Photos

Панорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубоветеПанорама на клубовете