» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Приз „Майчино сърце” ще бъде връчен на приемен родител на 1 юни 2014 г.

30 May 2014 11:07,
Emission of: District Sliven 10 years ago, number of readings: 908
снимка

На 01.06.2014 oт 11.00 часа в заседателната зала на Областна администрация Сливен под патронажа на областния управител Корнелий Желязков и по инициатива на сдруженията с нестопанска цел „За духовни и социални дейности” и „Демократичен съюз на жените”- Сливен ще бъде връчен приза „Майчино сърце“ на приемен родител.

Инициативата се осъществява за пети път и цели да се популяризира труда и грижите, полагани от действащите приемни семейства за осигуряване на по-добър живот за деца в риск, да се насърчи развитието на приемната грижа.

Поканени за участие са представители на УНИЦЕФ България, кметове и заместник-кметове на общините в областта, директори на Регионална дирекция и Дирекции „Социално подпомагане”, началниците на отделите за закрила на детето, администратори и екипи по приемна грижа за общините Сливен и Нова Загора, ръководители на социални услуги, представители на неправителствени организации, представители на Областния съвет на детето, приемни семейства от област Сливен.

Участие в церемонията по връчване на Приза ще вземат ученици от Гимназия с преподаване на западни езици „Захарий Стоянов“ и ЦДГ „Детски рай“- Сливен.

КАНЯТ СЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА МЕДИИТЕ ЗА УЧАСТИЕ!