» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Обявява се обществена поръчка по проект на Областна администрация Сливен

23 June 2014 11:52,
Emission of: District Sliven 9 years ago, number of readings: 865
Областна администрация Сливен

На 23.06.2014 г. на официалния интернет сайт на Областна администрация Сливен е публикувана публична покана по реда на Глава осем „а” от Закона за обществените поръчки с предмет: „Провеждане на обучения по проект: „Повишаване професионалната компетентност и ефективност на служителите в Областна администрация Сливен “, договор за безвъзмездна помощ с регистрационен № A13-22-16 от 24.04.2014 г., финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от ЕС чрез Европейския социален фонд“ . Възложител е областният управител на област Сливен.

Обществената поръчка включва изпълнението на следните основни дейности от проект „Повишаване професионалната компетентност и ефективност на служителите в Областна администрация Сливен“ :

• Организиране и провеждане на обучение за екипна и лична ефективност;

• Организиране и провеждане на чуждоезиково обучение - надграждащо обучение по английски език ниво В1 / В2.

Офертите се подават лично или чрез упълномощено лице или по пощата в деловодството на Областна администрация Сливен, адрес: гр. Сливен, ул. „Димитър Добрович” № 3, всеки работен ден от 09.00 часа до 17.30 часа преди крайната дата и час за подаване на оферти - 17.30 на 03 юли 2014 г.

Повече информация може да намерите на адрес http://www.sliven.government.bg, главно меню, „Профил на купувача“.