Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Среща на областния управител г-н Марин Кавръков с Управителния съвет на Сдружението на кметовете от Област Сливен

23 ноември 2009 16:48,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1111
участници в срещата

На 23.11.2009 г. в 10:30 часа в Областна администрация се проведе среща на областния управител г-н Марин Кавръков с Управителния съвет на Сдружението на кметовете от Област Сливен.

На срещата присъстваха г-н Николай Колев кмет на гр. Кермен, г-жа Веселина Калчева кмет на с. Тополчане, г-жа Анка Друмева кмет на с. Старо село, г-н Иван Василев кмет на с. Самуилово, г-н Димитър Андонов кмет на с. Гавраилово и г-н Стоян Тенев кмет на с. Злати войвода.

Всички участници в срещата поздравиха г-н Кавръков с назначаването му за областен управител на област Сливен и му пожелаха ползотворна и резултатна дейност.

На срещата областният управител г-н Марин Кавръков запозна присъстващите с приоритети на Областна администрация и позицията на администрацията, като държавен орган на управление.

Селските кметове представиха пред областният управител своите проблеми. Във всички населени места те са сходни: липсата на финансов ресурс за зимното снегопочистване, проблеми с EVN и качеството на енергоподаването, проблем с новите телефонни апарати и липсата на факс услуга, проблеми с водоснабдяването в населените места, замърсяването на речните корита и нерегламентираните сметища. Отново бе поставен въпросът и за връзката на гр. Кремен към магистрала „Тракия”.

Областният управител г-н Марин Кавръков обеща на представителите на Сдружението, че ще мобилизира държавните структури и ще следи за разрешаването на проблемите на техните населени места.

Снимки

участници в срещата