Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков е патрон на фотоизложба "България в пълен блясък"

24 ноември 2009 13:14,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1225
откриване на фотоизложбата

На 23.11.2009 г. от 17,30 ч. в Художествена картинна галерия „Сирак Скитник” в Сливен бе открита фотоизложбата „България в пълен блясък”, под патронажа на Областния управител г-н Марин Кавръков, Община Сливен, Художествената галерия „Димитър Добрович” и Националния дарителски фонд „13 века България”.

Посланието на изложбата е: „ Да включим още пет български обекта в списъка на ЮНЕСКО”. В галерията са изложени 130 пана, които ще останат до 7 декември.

Изложбата откри изпълнителния директор на фонда и автор на изложбата д-р Тошо Пейков. На откриването присъстваха, областният управител г-н Марин Кавръков, кметът на Община Сливен г-н Йордан Лечков, Сливенският митрополит Йоаникий, общественици и граждани на Сливен.

„Щастлив съм, че виждам България по този начин, защото тя е красива в сърцето ми, но сега тя е красива и бляскава и в очите ми. Пожелавам ви и Вие да я видите такава и да направим така, че да запазим блясъка на това богатство което имаме. Приемете тази изложба като подарък от мен, от областна администрация за предстоящите Коледни празници и нека тя да допринесе за духовната атмосфера в навечерието на големия християнски празник ” каза областният управител г-н Марин Кавръков в приветствието си към присъстващите на изложбата.

Снимки

"България в пълен блясък""България в пълен блясък"