» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН

15 September 2014 19:07, Stanimira Arnaudova
Emission of: Humanitarian School 6 years ago, number of readings: 1458
Откриване на учебната година

9 ЧАСА, 15. 09.2014- ТЪРЖЕСТВЕНО ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА ЗА УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ И ПЕРСОНАЛА НА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ „ДАМЯН ДАМЯНОВ”. Тържеството уважиха с присъствието си г-жа доц. Екатерина Иванова- бивш директор и основател на гимназията, г-н Жельо Радев- директор на гимназията, г-жа Дияна Костадинова- пом. директор по УВД, г-жа Светлана Георгиева- председател на УН, учители, родители и ученици.

С приветствени думи се обърна към всички г-н Ж. Радев. Той приветства новоприетите ученици от 5 и 8 класове с първия учебен ден.

Г-жа Георгиева се обърна към ученици, учители и родителите с пожелание за здраве, бодрост, смелост и добри успехи.

Водосвет отслужи отец Йоан от храм “Св.Димитър”.

След водосвета новопостъпили ученици от 5 клас при ХГ се отправиха с цветя към паметната плоча на своя патрон Дамян Дамянов. Тази година Гимназията ще чества 80 години от рождението на поета.

Педагогическият колектив пожелава на своите възпитаници здраве, успешна и ползотворна учебна година и творческо дръзновение!

Photos

Откриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната година