Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Работна среща за осигуряване прозрачността на изборите в област Сливен

15 септември 2014 18:09,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 910
работна среща за прозрачни избори

На 15.09.2014г., областният управител Валя Радева проведе работна среща във връзка с предстоящите парламентарни избори. Присъстваха Чавдар Божурски – директор на ОД на МВР Сливен, Пламен Стефанов – окръжен прокурор, кметът на община Сливен – Кольо Милев, кметът на община Нова Загора – Николай Грозев, кметът на община Твърдица – Атанас Атанасов, заместник-кметът на община Котел – Детелина Адамова.

Областният управител изрази благодарността си към поканените, които и досега са работили в посока провеждане на честни и прозрачни избори.

„Именно това е нашата задача в момента – да създадем условия за провеждането на честни и демократични парламентарни избори. От моя страна получавате пълното съдействие на органа, който представлявам, за да се осъществяват всички дейности на изборния процес по най-безпроблемния начин .

Познавайки вече екипите ви в следствие на дългогодишната си работа в Областна администрация Сливен, смятам, че можем да разчитаме взаимно на съдействието си, за да проведем изборите по начина, по който законът повелява, че това трябва да се случи”, каза Валя Радева по време на срещата.

За да се осигури бърза и адекватна реакция при възможни посегателства срещу политическите права на гражданите от област Сливен, е създадено Областно междуведомствено звено, в състав Пламен Стефанов – окръжен прокурор, Чавдар Божурски – директор на ОДМВР-Сливен, Иван Палушев – директор на ТД „Национална сигурност” – Сливен.

Снимки

работна среща за прозрачни избориработна среща за прозрачни избори