» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Работна среща за осигуряване прозрачността на изборите в област Сливен

15 September 2014 18:09, Oblastna administraciya Sliven
Emission of: District Sliven 6 years ago, number of readings: 527
работна среща за прозрачни избори

На 15.09.2014г., областният управител Валя Радева проведе работна среща във връзка с предстоящите парламентарни избори. Присъстваха Чавдар Божурски – директор на ОД на МВР Сливен, Пламен Стефанов – окръжен прокурор, кметът на община Сливен – Кольо Милев, кметът на община Нова Загора – Николай Грозев, кметът на община Твърдица – Атанас Атанасов, заместник-кметът на община Котел – Детелина Адамова.

Областният управител изрази благодарността си към поканените, които и досега са работили в посока провеждане на честни и прозрачни избори.

„Именно това е нашата задача в момента – да създадем условия за провеждането на честни и демократични парламентарни избори. От моя страна получавате пълното съдействие на органа, който представлявам, за да се осъществяват всички дейности на изборния процес по най-безпроблемния начин .

Познавайки вече екипите ви в следствие на дългогодишната си работа в Областна администрация Сливен, смятам, че можем да разчитаме взаимно на съдействието си, за да проведем изборите по начина, по който законът повелява, че това трябва да се случи”, каза Валя Радева по време на срещата.

За да се осигури бърза и адекватна реакция при възможни посегателства срещу политическите права на гражданите от област Сливен, е създадено Областно междуведомствено звено, в състав Пламен Стефанов – окръжен прокурор, Чавдар Божурски – директор на ОДМВР-Сливен, Иван Палушев – директор на ТД „Национална сигурност” – Сливен.

Photos

работна среща за прозрачни избориработна среща за прозрачни избори