» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Пресконференция на областния управител г-н Марин Кавръков, по повод първите 100 дни от управлението му

26 November 2009 17:59,
Emission of: District Sliven 14 years ago, number of readings: 1245
пресконференция

На 26 ноември 2009г. /четвъртък/ от 12.00 часа в заседателната зала на Областна администрация - Сливен се проведе пресконференция на областния управител г-н Марин Кавръков, по повод първите 100 дни от управлението му.

Г-н Марин Кавръков обяви на журналистите, че сравнително бързо е успял да се ориентира в областна администрация, тъй като е имал предварителни впечатления от нейната работа, а ангажиментите му в Общински съвет Сливен са му е помогнали в тази насока.

Бяха коментирани основните приоритети на областна администрация, като изграждане на магистрала „Тракия”, напоителни системи, замърсяването на речните корита, създаване на Областен съвет за хората със специфични проблеми и др.

Г-н Кавръков сподели, че е успял да изпълни обещанието си онкоболните да имат лекар в гр. Сливен и подвижните лекарски кабинети да останат в областта, и да работят за здравето на гражданите на област Сливен.

Беше споделено, че за 100-те дни на управление, областният управител е приел и изслушал проблемите на повече от 300 души, освен тези, които са го посетили в приемният ден.

На мултимедийна презентация бяха представени всички официални контакти с чужди делегации и национални органи на управление.

В края на пресконференцията областният управител г-н Марин Кавръков отговори на всички поставени въпроси от местните печатни и електронни медии.

Photos

пресконференция