» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Валя Радева беше гост на откриването на академичната година на Факултет и Колеж - Сливен

29 September 2014 12:13,
Emission of: District Sliven 9 years ago, number of readings: 942
Приветствие от областния управител

На 29.09.2014 г. с официално откриване започна академичната година на Инженерно-педагогически факултет и Колеж – Сливен към Технически университет – София. Официални гости на откриването бяха областният управител на област Сливен Валя Радева, кметът на община Сливен Кольо Милев и заместник-кметът на община Сливен Иван Петров.

Директорът на Колеж – Сливен Йордан Чобанов, изказа своите пожелания към първокурсниците за избора им на учебно заведение, пожела успех и на всички студенти и преподаватели, които допринасят всеки ден за развитието на академичната общност и за своето собствено усъвършенстване в избраната професия.

Областният управител поздрави ръководството и преподавателите за постиженията, сред които е и откриването на нова акредитирана специалност от тази учебна година – „Автотранспортна техника”. Областният управител пожела здраве, ползотворен труд и постоянство и на студентите прекрачващи прага на учебното заведение – за да започнат и завършат успешно академичната 2014/2015 година.

Photos

Ръководството и официалните гости на събитиетоПриветствие от доц. д-р Йордан ЧобановСтуденти и гости на откриването