» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Заместник областният управител Огнян Арабаджиев поздрави абсолвентите на ВУАРР - Сливен

22 October 2014 17:02,
Emission of: District Sliven 9 years ago, number of readings: 776
Поздрав от заместник областния управител към абсолвентите

На 22.10.2014 г. в сливенската зала „Зора”, на тържествена церемония бяха връчени дипломите на завършилите през 2014г. магистри и бакалаври на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите – Пловдив, Филиал Сливен.

Официални гости на събитието бяха проф. Марияна Иванова – заместник ректор на ВУАРР Пловдив, както и Огнян Арабаджиев – заместник областен управител на област Сливен.

Проф. Иванова приветства дипломиращите се за добрия избор на учебно заведение, който са направили, пожелавайки им добра последваща реализация и късмет в начинанията, които им предстоят. Проф. Иванова уточни, че според последни данни, ВУАРР е учебно заведение с нулева безработица след завършването му – според проучване, всички висшисти, завършили в това висше училище, успяват да се реализират успешно на пазара на труда.

Огнян Арабаджиев, от свое име и от името на областния управител Валя Радева, поздрави абсолвентите за положения труд и добрите постигнати резултати, поздрави ги за това, че са избрали именно професии, насочени към регионалното развитие и им пожела да се развиват успешно в тази насока.

Общо 185 бакалаври и 55 магистри получиха дипломите си от ВУАРР – Филиал Сливен. Най-добре представилите се в обучението бяха отличени за успеха си с 5 златни, 9 сребърни и 9 бронзови медала.

Photos

Поздрав от проф. Иванова към абсолвентитеПриветствие към преподавателите от дипломиращите се Церемония по връчването на дипломитеДипломиращите се студенти и гости на церемонията