» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Валя Радева отправи поздравление на тържествената сесия на Общински съвет – Сливен

24 October 2014 16:03,
Emission of: District Sliven 9 years ago, number of readings: 816
Поздравление от областния управител Валя Радева

Тържествена сесия на Общински съвет Сливен по повод празника на Сливен се проведе на 24.10.2014 г. в зала „Май”. Официални гости, общински съветници и граждани и гости на града се събраха, за да отправят и чуят поздравленията към Общински съвет Сливен.

Под председателството на Мария Григорова се проведе тържественото заседание, с откриването на което тя отправи своето поздравление за предстоящият празник - Димитровден.

Официални гости на събитието бяха Негово Високопреосвещенство митрополит Иоаникий, кметът Кольо Милев, областният управител Валя Радева, председателят на Окръжен съд – Сливен Къню Жеков, както избрани през м. октомври 2014 г. за народни представители.

„За мен е чест и удоволствие да отправя своите поздравления към вас за Димитровден – Денят на Сливен!

Почитайки днес паметта на Свети Димитър Солунски и отбелязвайки празникът на катедралния храм на Сливен, най-искреното ми пожелание към вас е да бъдете здрави и закриляни, добри в думите и делата си и благосклонни към нуждаещите се.

Нашият град е преминавал през много изпитания в годините, изправяйки се неведнъж пред внушителни препятствия. Но сливенци – и гражданите, и избраните да отговарят за града, винаги са съумявали да дадат всичко от себе си, за да се преборят и да продължат напред.

Пожелавам същото и в бъдеще – воля за справяне с трудностите и добронамереност – защото единството и разбирателството са ключът към добрите постижения!

Пожелавам ви да продължите да градите и развивате Сливен – всеки според своите сили и възможности, но винаги отговорно и гледайки години напред, когато поколенията ще наследят това, което ние ще им оставим!”, каза Валя Радева в пожеланието си.

На тържественото заседание бяха наградени с почетен знак отличени граждани, спомогнали с дейността си за развитието на Сливен в различни направления.

Грамоти и медали получиха и ученици, наградени за високи резултати в национални и международни олимпиади и състезания.

Photos

Общински съветници на тържественото заседниеНаграждаване