» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Заместник областният управител Веска Вълчева взе участие в тържествена церемония на Община Нова Загора

19 December 2014 13:46,
Emission of: District Sliven 9 years ago, number of readings: 770
Тържествена церемония на Община Нова Загора

На 18 декември 2014 г. в новозагорския Клуб на културните дейци Община Нова Загора проведе свое ежегодно награждаване, в което взе участие и заместник областният управител Веска Вълчева. Други официални лица на церемонията бяха кметът на общината Николай Грозев, народният представител Галя Захариева, председателят на Общински съвет Нова Загора – д-р Константин Тачев, присъстваха и представители на местни институции, медии и граждани. Темата на церемонията беше ежегодното награждаване на най-значимите постижения и личности.

Новото през тази година е наградата, която се дава за висок принос в развитието на културата. Отличеният беше Енчо Енчев – художествен ръководител на ДЮФА „Загорчета”, който получи своя плакет лично от заместник областния управител Веска Вълчева. Тя го приветства за заслуженото отличие и му пожела още дълги години да предава родолюбивия си дух и трудолюбието си на младите хора.

Призът „Личност на 2014 година” получи кметът на Община Нова Загора – Николай Грозев, който благодари за наградата, но най-вече за това, че заслугата за добрите постижения в града са резултат от това, което прави всеки служител от неговия екип, общинските съветници, представителите на бизнеса, медиите и гражданите на Нова Загора. Кметът изказа и своята признателност за това, че с общи усилия новозагорци са успели да превърнат града си в едно по-красиво, по-сигурно, по-спокойно и по-желано място за живот.

Photos

Тържествена церемония на Община Нова ЗагораТържествена церемония на Община Нова Загора