» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител Димитър Сяров поздрави завършващите от Факултет и Колеж Сливен

19 December 2014 16:35,
Emission of: District Sliven 9 years ago, number of readings: 814
Официално дипломиране на студентите от Факултет и Колеж Сливен 2014

На тържествена церемония бяха връчени дипломите на завършващите студенти от Инженерно-педагогически факултет и Висш университетски колеж в гр. Сливен. Дипломирането започна в 14 ч. на 19.12.2014 г. с поздравления от проф. д-р Марин Христов – ректор на ТУ до 2014 г., след което поздравително слово към новите висшисти произнесе и новоизбраният ректор – проф. д.т.н. инж.Георги Михов. Приветствията си отправиха и ръководителят на „Факултет и Колеж – Сливен” – проф. д-р инж. Станимир Карапетков и кметът на община Сливен – инж. Кольо Милев.

Областният управител Димитър Сяров също се обърна към завършващите: „Пожелавам ви здраве и успехи, и ви призовавам, ако искате да постигнете истински и дълготраен успех в живота си, никога да не се водите от прекалените си лични амбиции. Човек трябва да следва определени добродетели, за да бъде винаги уверен в себе си”, каза той.

Тържествената церемония продължи с награждаването на отличниците и връчване на дипломите на Випуск 2014.

Photos

Официално дипломиране на студентите от Факултет и Колеж Сливен 2014Официално дипломиране на студентите от Факултет и Колеж Сливен 2014Официално дипломиране на студентите от Факултет и Колеж Сливен 2014Поздравление на областния управител по повод официалното дипломиране на студентите от Факултет и Колеж Сливен 2014Официално дипломиране на студентите от Факултет и Колеж Сливен 2014