Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Христина Чолакова изпрати поздравителен адрес на ръководството на ХІ СОУ “Константин Константинов” в Сливен

16 май 2008 14:26,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1025

То отбеляза вчера своя 25-годишен юбилей. „Вашето училище се утвърди като едно от най-добрите учебни заведения в областта, даващо на своите възпитаници много добър старт в живота. Бъдете достойни наследници и продължители на добрите традиции! Работете все така всеотдайно за доброто име на своето училище! Влагайте много старание и енергия за неговото модернизиране, защото това означава по-качествен и ефективен учебен процес, по-знаещи ученици!", се казва в приветствието.

Поздравителният адрес и кошница с цветя бяха връчени вчера – 15 май, на тържествения концерт в Драматичен театър “Стефан Киров", в който взеха участие бивши и настоящи възпитаници на училището. На него присъства зам.-областният управител Фатме Мустафова.

В празничните прояви на ХI СОУ се включиха и представители на гимназия „Намък Кемал" от град Измит - Турция, които са на посещение в Сливен, за да се запознаят с образователната система у нас.