» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител Христина Чолакова изпрати поздравителен адрес на ръководството на ХІ СОУ “Константин Константинов” в Сливен

16 May 2008 14:26,
Emission of: District Sliven 16 years ago, number of readings: 1102

То отбеляза вчера своя 25-годишен юбилей. „Вашето училище се утвърди като едно от най-добрите учебни заведения в областта, даващо на своите възпитаници много добър старт в живота. Бъдете достойни наследници и продължители на добрите традиции! Работете все така всеотдайно за доброто име на своето училище! Влагайте много старание и енергия за неговото модернизиране, защото това означава по-качествен и ефективен учебен процес, по-знаещи ученици!", се казва в приветствието.

Поздравителният адрес и кошница с цветя бяха връчени вчера – 15 май, на тържествения концерт в Драматичен театър “Стефан Киров", в който взеха участие бивши и настоящи възпитаници на училището. На него присъства зам.-областният управител Фатме Мустафова.

В празничните прояви на ХI СОУ се включиха и представители на гимназия „Намък Кемал" от град Измит - Турция, които са на посещение в Сливен, за да се запознаят с образователната система у нас.