» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител Димитър Сяров изрази готовността си за съдействие към всички регионални структури

13 January 2015 12:15,
Emission of: District Sliven 9 years ago, number of readings: 687
Среща на Димитър Сяров с директорите на регионални структури

На 13.01.2015 г. в Областна администрация Сливен се проведе среща на ръководителите на регионални структури в област Сливен с областния управител и неговите заместници.

Оглавяващите регионални, областни и общински структури представиха пред областния управител спецификата на своята дейност, както и приоритети на поверените им институции за 2015-та година.

Въпрос на кратно време е в Областна администрация Сливен да пристигнат всички доклади за изминалата година, въз основа на които ежегодно областният управител получава пълна информация за това какво е свършено и какви дейности са заложени за предстоящия планов период.

Димитър Сяров използва възможността да благодари лично на директорите на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи, Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, Регионална здравна инспекция Сливен, Областна дирекция „Безопасност на храните”, Областно пътно управление и други структури, които са проявили висок професионализъм и са реагирали своевременно при изпитанието, предизвикано от наводненията в края на миналата година.

Димитър Сяров увери присъстващите, че като областен управител е на разположение не всеки един от тях, когато е необходимо своевременно да бъдат решени въпроси, включени в неговите правомощия.

В края на срещата, която Димитър Сяров възнамерява да провежда на всеки три месеца, той пожела 2015-та година да бъде по-успешна и ползотворна. „Сигурен съм, че все по-добрата работа на институциите, чийто представители сме се събрали днес тук, е сигурен фактор, влияещ за подобряване на благосъстоянието на жителите в област Сливен”.