» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Димитър Сяров се срещна с представители на местната власт

14 January 2015 15:26,
Emission of: District Sliven 9 years ago, number of readings: 681
Димитър Сяров се срещна с представители на местната власт

На 14.01.2015 г. областният управител Димитър Сяров и неговите заместници Веска Вълчева и Камен Костов бяха домакини на среща с представители на общините от област Сливен.

Кметът на община Нова Загора Николай Грозев, председателят на Общински съвет Котел Христина Чолакова, заместник-кметът на Сливен Румен Стоилов , заместник-кметът на Котел Детелина Адамова и служители на областната и общинските администрации проведоха първата си за тази година съвместна работна среща, на която се обсъдиха общото състояние и някои конкретни трудности, стоящи пред общините в Сливенска област.

„Имам силното желание отношенията между областната и общинските администрации в област Сливен да прераснат в най-доброто възможно сътрудничество – всички ние сме на тези постове именно за да бъдем полезни на обществото и да следим за законосъобразността и използването на най-добрите възможности, които са налични в област Сливен!”, изрази намеренията си областният управител.

Представителите на местната власт от региона имаха възможност да изложат своите проблеми лично пред него, заместник областните управители и в присъствието на главния секретар и главния юрисконсулт на Областна администрация Сливен. Сяров се ангажира да съдейства и екипът на Областна администрация Сливен да бъде на разположение по всеки случай, който е отнесен към него или подаден в деловодството на администрацията.

В края на срещата областният управител връчи на присъстващите поздравителни адреси – между 14-ти и 21-ви януари и четирите общински града от област Сливен отбелязват своето Освобождение.

Photos

Димитър Сяров се срещна с представители на местната властДимитър Сяров се срещна с представители на местната властДимитър Сяров се срещна с представители на местната властДимитър Сяров се срещна с представители на местната власт