» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областния управител гостува на председателя на Общински съвет Сливен

15 January 2015 17:21, Oblastna administraciya Sliven
Emission of: District Sliven 5 years ago, number of readings: 396
Среща на Мария Григорова и Димитър Сяров

На 15.01.2015 г., областният управител Димитър Сяров и неговите заместници – Веска Вълчева и Камен Костов, гостуваха на председателя на Общински съвет Сливен Мария Григорова.

Тема на работната среща бяха належащи за Сливен и региона теми. Целта на участниците в срещата е да работят в активна комуникация и добър синхрон помежду си и своевременно да решават актуални за общината въпроси. Сред конкретните посоки на разговора бяха транспорта в гр. Сливен, възможността за въвеждане на екозона в централната градска част, Държавния куклен театър Сливен и предстоящото саниране на сгради. Важна тема бе и какви са най-добрите възможности за бъдещето на имотите, прехвърлени от държавата към Община Сливен. Страните по срещата бяха единодушни, че след като прехвърлянето е вече факт, трябва да се поддържа високото ниво на съвместни усилия за оптимално добро разпореждане и управление на имоти като Минерални бани и сградата на Популярна банка.

Мария Григорова и Димитър Сяров обсъдиха и предстоящата визита на българския държавен глава в Сливен – двамата са сред официалните лица, които ще посрещнат Росен Плевнелиев през следващата седмица.

По повод предстоящото честване на Освобождението на Сливен, областният управител връчи на председателя на Общински съвет Сливен тематичен поздравителен адрес.