Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПРЕЗИДЕНТЪТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ НАПРАВИ ОФИЦИАЛНА ВИЗИТА В СЛИВЕН

22 януари 2015 17:39,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 749
ПРЕЗИДЕНТЪТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ  НАПРАВИ ОФИЦИАЛНА ВИЗИТА В СЛИВЕН

На 22.01.2015 г. Президентът на Република България Росен Плевнелиев гостува в Сливен. Държавният глава бе посрещнат с военни почести от Военно формирование 22 220 на площад „Цар Освободител”.

Президентът проведе работна среща с кмета на община Сливен и с областния управител Димитър Сяров, след което отдели време за организираната от Президентството мобилна приемна, която в продължение на два дни е на разположение на гражданите от региона.

Една от главните цели на посещението на Президента в Сливен беше откриването на „Синя стая” в града – успешно изпълнен проект, финансиран изцяло от УНИЦЕФ - Франция. След събитието се проведе работен обяд, на който присъстваха Президентът, кметът на община Сливен, посланикът на Република Франция, министърът на правосъдието, областният управител Димитър Сяров, Таня Радочай от УНИЦЕФ България.

Дискутирани бяха въпроси, свързани с енергетиката, изпълнението на европроекти, реформата в правосъдната система и други важни теми с местно и национално значение.

Снимки

ПРЕЗИДЕНТЪТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ  НАПРАВИ ОФИЦИАЛНА ВИЗИТА В СЛИВЕНПРЕЗИДЕНТЪТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ  НАПРАВИ ОФИЦИАЛНА ВИЗИТА В СЛИВЕНПРЕЗИДЕНТЪТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ  НАПРАВИ ОФИЦИАЛНА ВИЗИТА В СЛИВЕН